onsdag 30. september 2009

Ny treningsleir

Ja, da må jeg bare gjøre meg klar for ny treningsleir på Solhaug hundepensjonat. Folka mine velger Toscana framfor hytta på Lesjaverk i høstferien, og jeg må si jeg er litt snurt! Det er ikke det at jeg ikke har det bra på Solhaug - jeg har det jo aldeles suverent sammen med Maria og Egil og mange firebeinte kompiser, men hytta er nå det aller beste stedet i hele verden! Egentlig synes jeg godt at vi kan bo der hele tida, for der er det ingen som går på jobb om morgenen - vi går bare på tur! Men OK, det får gå for denne gangen. Nå går jeg og pakker halsbåndet og gjør meg klar til å rundsusse Egil når han henter meg på Plantasjen i morgen!

torsdag 24. september 2009

Favoritturområder

Jeg liker egentlig å gå tur alle mulige steder, men siden jeg bor i kort avstand fra Aksla er det der jeg oftest går. Der er det mange fine stier og småveier å velge mellom, med masse gode dufter...

Ofte går turen innom Aksla stadion (det var der jeg møtte Rocky første gangen!) I vinter-halvåret er det ikke så mange idrettsfolk på banen, så da pleier en del av oss firebeinte å møtes her av og til for å løpe og herje litt.



Rett innenfor porten står dette skiltet:

Dette med å gå i bånd er ikke så vanskelig, men mange av oss er for store til å få plass i en pose ;-)

Hahahahahahaha!

tirsdag 22. september 2009

NM i fotball for mannemennesker

Torsdag 24.september blir det i overkant spennende å være meg. Da møtes nemlig Aafk og Odd Grenland i semifinalen i NM i fotball for mannemennesker. Det blir veldig vanskelig for meg, for folka mine holder med hvert sitt lag - og hvem skal JEG holde med? Jeg kler jo i grunn både svart/hvitt og orange/blått like godt...


mandag 7. september 2009

Buffy!

Her om dagen tok vi oss en tur "bak fjellet" og der traff jeg igjen ei av de jeg ble kjent med på det første dressurkurset jeg gikk på. Jeg kjente henne rett og slett ikke igjen! Etter litt snusing fant jeg ut at det faktisk var Buffy - bare at hun var blitt så STOR! Hun er jo minst et par måneder yngre enn meg, og sist jeg så henne var vi vel på omtrent samme størrelse. Vi lekte så kjekt sammen i valpebingen til Sunnmøre Hundeklubb mang en mandag, og i går fikk vi endelig sjansen igjen. Det var like artig som før, selv om regnet plasket ned og vi ble kliss våte! Jeg gleder meg til nest gang vi treffes, Buffy!

søndag 6. september 2009

Flere venner

Jeg har flere venner, men noen av dem ser jeg såpass sjelden at jeg må følge dem på nettet. Nettsidene til Pomba og Luna og Skumle Vera sjekker jeg stadig. Det er tre boxere jeg ble kjent med på et kjempeartig dressurkurs jeg var på i april i år.

Pomba var litt vel nærgående første gangen vi møttes, så jeg var nok litt i gretneste laget mot ham og sa at han bare skulle ligge unna og la være å lukte på meg på den måten. I ettertid har jeg skjønt at jeg egentlig er litt betatt av ham, for han er en temmelig sjarmerende tullegutt - det er bare det at han er så innmari stor! Han er forresten Norsk Utstillingssjampinjong - det er superkult!

Vera er kjempetøff, men ganske skummel. Hun er eldre enn meg, og det sier hun jammen i fra om nesten hele tida! Og jeg som bare prøver å vise meg fra min beste side. Tror kanskje hun helst vil ha Pomba for seg selv!
Luna - den heldiggrisen - bor sammen med Pomba. Og ikke nok med det - hun skal ha valper med Pomba mot slutten av året! Ikke fritt for at jeg er litt misunnelig... Av en eller annen grunn fikk ikke folka mine tatt noe bilde av henne på kurset, derfor har jeg ikke noe bilde av henne å sette inn i bloggen. Og samma kan det være! Alle sier at hun er så himla søt!

torsdag 3. september 2009

Mine beste venner

Casper er naboen min, og han har jeg kjent hele livet. Han bodde der allerede da jeg kom til folka mine. Han pleier å stjele leikene mine når jeg har dem med meg ut, og så springer han så himla fort. Derfor bosser jeg ham litt rundt så ofte jeg kan, for jeg er jo mye større enn han. Men han er liksom eldst, da, og temmelig tøff i trynet, så når han setter i gang med terrier-ropinga si, blir jeg litt redd.


Men jeg har en boxerkompis også, som heter Rocky. Han er skikkelig høy og mørk og kjekk, altså! Han har jeg også kjent siden jeg var bittelita, og jeg ser liksom på han som kjæresten min. Folka mine sier det er helt greit siden han er kastrert. (Jeg tror det har noe å gjøre med at han kan synge med veldig lyse toner).

Rocky og jeg pleier å treffes på Aksla for å løpe fort og bedrive trynegnurking. Det er kjempekjekt!

Jeg kan holde på i timesvis, men Rocky synes av og til at det er litt barnslig og vil heller tulle med eieren sin. Da roper jeg så høyt jeg kan.

onsdag 2. september 2009

Treningsleir

Jeg har vært på treningsleir i helga. Når folka mine reiser til steder jeg ikke kan være med, drar jeg nemlig på treningsleir på Solhaug Hundepensjonat. Der er det kjekt å være! Jeg får løpe og løpe og løpe hele dagen sammen med mange andre hunder, og så deler jeg rom med en av de jeg liker best den tida vi er inne. Jeg blir supersprek av å være der, sier folka mine. Like sprek som en Duracell-kanin.

En ting er litt kjipt på Solhaug, og det er at jeg må bade og klippe klør rett før jeg skal reise hjem igjen. Men folka mine er strålende fornøyd med det. De sier at det er super service der inne i Engesetdalen, så da må jeg vel bare finne meg i det.

Egentlig liker jeg å være litt hemmelighetsfull når det gjelder denne delen av livet mitt, for folka mine har liksom full oversikt over meg hele tida. Det kan bli litt lite privatliv sånn i det daglige...

Men kanskje jeg tar med meg et kamera og tar litt bilder neste gang?