tirsdag 29. juni 2010

Varslet bloggtørke

Nå blir det 14 dagers bloggtørke - jeg reiser på sommerferie til Maria og Egil og alle dyra i Engesetdalen!

På hyttetur med Casper

Plutselig en dag flyttet Casper inn hos oss! Han er helt grei han, altså - faktisk har jeg det ganske moro sammen med ham, men at han skulle være hos oss hele tida!? At han skulle spise opp alle tyggetinga mine og herje med leikene mine!? At han skulle SOVE hos oss!??? Men det stoppet ikke der - han ble med oss på HYTTA også!!!

Det må jeg si var litt vel rart sånn med en gang, men så ble det faktisk ganske koselig etterhvert!

fredag 25. juni 2010

Pinsemoro med Trønder'n

Pinsehelga var jeg sammen med Trønder'n min, og vi koste oss som vanlig med tur og alle kjekke ting. Og plutselig, bak fjellet - jeg trodde ikke min egen snute - så traff vi...

...en gris! Såkalt "minigris". Kjempesnål!

Men oppe ved vanndammen traff vi Rocky og Mira også - de var det i alle fall litt lettere å få med seg på å løpe litt rundt og leke!

Innimellom møte med minigris, date med Rocky og sjarmering av gamle damer må man ta seg tid til å sette seg ned og nyte utsikten også...


Man blir veeeeldig sliten etter en sånn innholdsrik tur!

Zzzzzzzzzzzzz

torsdag 24. juni 2010

Tidsklemma...

Med våren og sommeren ble det mye mer uteliv. Egentlig ble det enda mer å fortelle om også, men det er dette med å få tid til alt, da. Jeg kunne jo ha skrevet litt på formiddagene, for da er jeg jo alene hjemme uten noe spesielt å gjøre - men når det blir sånn helt stille i huset så sovner jeg bare!

Vel, tilbake til spennende opplevelser: I mai hadde vi ei kjempefin langhelg på tur til Ona og Håholmen sammen med Tante P og Onkel Ø! Jeg fikk være fotomodell for Tante P hele tida :-)

På stranda:


Ved fyret:

I solnedgangen:

...