mandag 28. februar 2011

R.I.P. onkel Bob

22. februar 2011 falt mormor på trappa og skadet seg fælt. Det var faktisk så ille at hun ikke kunne bo hjemme lenger, og der hun skulle flytte kunne ikke Onkel Bob få lov til å bo. Onkel Bob var hele 13 år - og det er visst veldig gammelt til hund å være - så det ble bestemt at han skulle få lov til å gå til de evige jaktmarker.
Onkel Bob i yngre år
Jeg syntes jo at han var en litt rar onkel, men det er trist at han ikke er på Bøen lenger.

mandag 14. februar 2011

I'm back!

"Blogging har skapt karrierer, veltet regimer og gitt unge mennesker en stemme i offentligheten" heter det i boka 123 blogg : for nysgjerrige, nybegynnere og eksperter av Thomas Moen. Videre står det: "123 blogg gir deg kunnskap om de uskrevne reglene og uttrykksformene i bloggverden..."

Antakeligvis er det Hilden min nå har satt i gang "ulovlig" - nemlig å late som om vi ikke har blogget på to år ved å starte på'an igjen i begge ender, så og si. Hun vil presentere innlegg om ting som har skjedd de siste to åra samtidig med at vi skal dure i vei med nåtidas hendelser. BARE fordi hun planlegger å lage bok av bloggen en eller annen gang i framtida! Vel - det blir nok ei fin bok! Jeg er mest opptatt av at bloggmediet kan gi unge hunder en stemme i offentligheten! Nå er dere advart dere som i sin tid valgte å abonnere på feeds fra bloggen min!


Men først må jeg sole meg litt.