onsdag 28. april 2010

Glimt fra bursdagsfeiringa på lørdag

Bursdagesfeiringa startet med en tur på Buddy - eneste butikken i Ålesund hvor jeg er velkommen! Der er det mange deilige dufter, rare dyr og kjekke innehavere som gir meg smaksprøver!

Jeg fikk presang av Trønder'n min, og inni den var det en BALL! Hvordan kunne hun vite at jeg er veldig glad i å gnage på pipeballer? Snille, snille Rannveigen min!!!

Sliten og glad på slutten av bursdagen...

5 kommentarer:

  1. For ein flott bursdag du har hatt og GRATULERA med overstått.
    Kjempefint og KULT profilbilde.
    Ha ein fin dag.

    SvarSlett
  2. Slik pipeball har jeg også...men klarte å "gjøre kål" på den i helga...den ble helt daff og rar..så nå ønsker jeg meg en ny! Men har jo bursdag snart jeg også da....
    Major`n

    SvarSlett
  3. Hahaha! Jeg pleier også å gjøre kål på dem. Jeg fikk en flott pipeball til jul - 1. juledag var det et stort hull i den...

    Når har dere bursdag da, Kaos og Major?

    SvarSlett
  4. hehe...bra mor blander seg inn litt:) Jeg er jo en HurraGutt og selvsagt har jeg bursdag på selveste 17.mai:) Hele landet flagger for meg, tenk det du!!!
    Den sykkelstanga prøvde jeg å gnage på, Mossans føtter også...for ikke å snakke om pedalene? Tror det heter det...litt skummelt men jaggu var det artig også:)
    Mossan satser på at vi blir et radarpar etter hvert på sykkel....hun bør bruke hjelm, jeg kan jo kanskje finne på noen lure grep! Er man boxer så er man boxer!! Livet skal lekes:)
    Major`n

    SvarSlett
  5. Å, gratulerer vakre Skilo! Virkelig flotte gaver du har fått. Vi elsker også leker, spesielt de som piper :) Bare så synd de tåler så lite....
    Jazzmann takker for smigrende ord ;) Han er en skikkelig sjarmis, men noe slitsom for tida (Odessa har løpetid).
    Smask fra Odessa og Jazzmann

    SvarSlett